Oldal kiválasztása

Narancsárga Aventurin- Hegyikristály Freedom karkötő rose gold színű nemesacél kiegészítőkkel

4.500 Ft

A Bee Yourself ásvány ékszerek egyedi tervezésű, kizárólag kézműves technikával előállított kiváló minőségű alapanyagokból készült design ékszerek.

8mm-es narancssárga Aventurin, festett -roppantott hegyikristály ásvány gyöngyök, Goldfluss gyöngyök, valamint rose gold színű nemesacél kiegészítők felhasználásával, rugalmas szálra fűzött, egyedi méretre készült divatékszer.

Az ékszer csak antiallergén elemeket tartalmaz.

Minden karkötőhöz rendelhető egyedi, kézzel díszített, színben a karkötővel harmonizáló, márkajelzéssel ellátott díszdoboz, melynek ára 990Ft. A termék kosárba helyezésekor kérhető.

Kiürítés

Kérje Bee Yourself díszdobozban!

A Bee Yourself díszdobozok egyedileg készülnek, kézműves technikával, színvilágát mindig a karkötőhöz igazítjuk.

Kérje szettben, fülbevalóval!

Bedugós fülbevaló, nikkelmentes foglalatban, Aventurin gömbbel.

Karkötő:

További termékek:

Teljes összeg:

Kedvencekhez adom
Kedvencekhez adom
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , ,

A karkötőket Bee Yourself logó medál díszíti, mely antiallergén nemesacélból készült. Az eleve medállal díszített karkötőkön, hátul helyezzük el.

Az ásványok egyedi rajzolata, színeltérései, valamint a monitorok/kijelzők színbeállításai miatt lehetnek eltérések a képen látható ékszerektől.

A képeken 15,5cm-es csuklóra való karkötők szerepelnek. Az egyedi méretre készítés végett, az ásványok száma, fűzési sorrendje eltérhet, persze az alap stílus megtartásával, hogy a méret megfelelő legyen.

A csuklót mindig azon a ponton mérje le szorosan, ahol hordani fogja a karkötőt. A mért értéket elküldve enyhén feszes, de kényelmes méretet készítünk. Amennyiben a laza, lötyögős fazont kedveli, a mért értékhez adjon 0,5cm-t és az így kapott értéket küldje el. Ha óra mellett, vagy több karkötővel együtt fogja hordani, vegye figyelembe mérésnél, hogy hova fog kerülni a Bee Yourself karkötője.

Átlagos csukló méretek:

S 14,5cm

M 15,5cm

L 16,5cm

XL 17,5cm

Nemesacél kiegészítőink a víztől, izzadtságtól nem színeződnek el, nem mattulnak be. Antiallergének, nikkel allergiánál nem okoznak gondot. Az erős vegyszerektől védeni kell, mert foltot hagyhat rajtuk

Narancssárga aventurin

Kvarc kristály mely a hematit tartalmának köszönheti narancsos, barackos színét.

Spirituális hatásai: Erős nyugtató hatású, stressz oldó, segíti a jó alvást, csökkenti a vérnyomás ingadozást, a koleszterinszintet, enyhítheti a bőrgyulladást.

Csillagjegyei: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Hegyikristály

A hegyikristály a kvarc ásvány színtelen, drágakőként használt változata. A görögök kővé fagyott jégnek hitték.

Spirituális hatásai: A béke és a harmónia köve, fokozza a szellemi teljesítőképességet.

Emésztési problémákra, epebántalmakra használják és gyulladás csökkentő hatása is van.

Csillagjegyei: az összes csillagjegy szülötte számára ajánlott

Goldfluss

A 17.Századi Velencében állították elő először, üvegbe vákuum segítségével fém szemcséket préselnek. Noha nem ásvány, látványos csillogása miatt nagyon népszerű. (Megtévesztően egyesek Napkőként árulják.)

 

 

FIGYELEM!

Az ásvány kövek nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal, ásványokkal kapcsolatos alternatív gyógymódok szakirodalma alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.