Oldal kiválasztása

Bee Yourself

kollekciók

Az ékszereinkhez minőségi, válogatott ásványokat, gondosan csiszolt kristályüveg, Swarovski, Preciosa és porcelán gyöngyöket, valamint antiallergén, nemesacél kiegészítőket használunk. Óráink és karpereceink mind nemes acélból készülnek.

Barcelona

A Barcelona kollekciót a csodás katalán építészet ihlette, egy nyüzsgő nagyváros, mely ezernyi csodát rejt. A kollekció is tele van élettel, melegséggel. A narancssárga Aventurin, a Nap jáde, a Hálókő, az Eperkvarc és a Zebra jáspis, mind Barcelona természettel együtt lüktető energiáját tükrözi.

Cote d’Azur

A Cote d’Azur kollekcióval el szerettük volna hozni a csodálatos francia tengerpart hangulatát, ahol minden város egyedi, de egy valami mégis közös bennük, a mesés azúrkék tenger nyaldossa a partjaikat. Kollekciónk ásványai, az Amazonit, az Apatit, az Azúr és Tengeri üledék jáspisok, a Szodalit, mind egyedi és varázslatos kövek, vibráló kékjeikkel a tengert idézik.

Aspen

Aspen kollekciónkat a csodálatos Howlit köré terveztük, mely fehér színeivel a hófödte csúcsokat idézi. A Howlit márvány szerű mintázatával, fiatos megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Szolid, nem hivalkodó, mégis magára vonzza a tekinteteket, a modern, céltudatos nő szimbóluma.

Paris

Paris az elegancia, a nőiesség, romantika szimbóluma, így nem is volt kérdés, hogy a Rózsakvarc, Rodonit, Lepidolit, Angelit kollekció róla kapja a nevét. Finom elegancia, báj és letisztultság jellemzi a kollekciót.

New York

New York éjszakai fényeivel ihlette a fekete Ónix és szürke Térkép jáspis sötét árnyalatait fémes ragyogással megtörő kollekciónkat, mely magában hordozza New York modern, minimalista, letisztult, karizmatikus mivoltát.

Toscana

Nincs mesésebb látvány, mint amikor festőpalettát ragad a természet. Toscana szemet gyönyörködtető őszi látképe ihlette kollekciónkat. Az ősz színei köszönnek vissza ásványainkon: Kép jáspis, Unakit, Karneol, Bronzit, Picasso jáspis, Tigrisszem.

 

Kosár
  • Nincs termék a kosárban