Oldal kiválasztása

Napkő-Bronzit Vibe karkötő strasszos és Hematit kiegészítőkkel

4.500 Ft

A Bee Yourself ásvány ékszerek egyedi tervezésű, kizárólag kézműves technikával előállított kiváló minőségű alapanyagokból készült design ékszerek.

8mm-es Napkő és Bronzit ásvány gyöngyök, valamint rose gold színű Hematit és strasszos kiegészítők felhasználásával, rugalmas szálra fűzött, egyedi méretre készült divatékszer.

Az ékszer a strasszos gömb elhasgyásával, 8mm-es Hematit gömb,vagy valamelyik nemesacél medálunk behelyettesítésével antiallergén változatban is kérhető.  Ilyen jellegű igényét a megrendelés megjegyzés rovatában jelezze!

A karkötő kérhető ezüst, arany és rose gold színű fém kiegészítőkkel is.

Minden karkötőhöz rendelhető egyedi, kézzel díszített, színben a karkötővel harmonizáló, márkajelzéssel ellátott díszdoboz, melynek ára 990Ft. A termék kosárba helyezésekor kérhető.

Kiürítés

Kérje Bee Yourself díszdobozban!

A Bee Yourself díszdobozok egyedileg készülnek, kézműves technikával, színvilágát mindig a karkötőhöz igazítjuk.

Karkötő:

További termékek:

Teljes összeg:

Kedvencekhez adom
Kedvencekhez adom
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , ,

A karkötőket Bee Yourself logó medál díszíti, mely antiallergén nemesacélból készült. Az eleve medállal díszített karkötőkön, hátul helyezzük el.

Az ásványok egyedi rajzolata, színeltérései, valamint a monitorok/kijelzők színbeállításai miatt lehetnek eltérések a képen látható ékszerektől.

A képeken 15,5cm-es csuklóra való karkötők szerepelnek. Az egyedi méretre készítés végett, az ásványok száma, fűzési sorrendje eltérhet, persze az alap stílus megtartásával, hogy a méret megfelelő legyen.

A csuklót mindig azon a ponton mérje le szorosan, ahol hordani fogja a karkötőt. A mért értéket elküldve enyhén feszes, de kényelmes méretet készítünk. Amennyiben a laza, lötyögős fazont kedveli, a mért értékhez adjon 0,5cm-t és az így kapott értéket küldje el. Ha óra mellett, vagy több karkötővel együtt fogja hordani, vegye figyelembe mérésnél, hogy hova fog kerülni a Bee Yourself karkötője.

Átlagos csukló méretek:

S 14,5cm

M 15,5cm

L 16,5cm

XL 17,5cm

Nemesacél kiegészítőink a víztől, izzadtságtól nem színeződnek el, nem mattulnak be. Antiallergének, nikkel allergiánál nem okoznak gondot. Az erős vegyszerektől védeni kell, mert foltot hagyhat rajtuk.

Napkő

Másnéven Heliolit. A földpát ásványok közé tartozik, mint a labradorit és a holdkő.

Spirituális hatása: A napkő a boldogság és a hosszú élet kristálya. Harmonizálja a testet és a lelket, egyensúlyba hozza a szervek működését. Fájdalom és gyulladás csökkentő. Szív problémákra, izületi és csont betegségekre, gyomorfekélyre, asztmára és vérellátási problémákra használják.

Csillagjegyei: Mérleg, Oroszlán, Halak

Bronzit

Magma megszilárdulásával keletkezik.

Spirituális hatása: Nyugtató hatású kő, csillapítja az indulatokat. Görcsoldó, fájdalomcsillapító, erősíti az idegrendszert.

Csillagjegye: Oroszlán

Preciosa gyöngy

A cseh Preciosa a világ legnagyobb üveggyöngy gyártója. Kollekcióinkban igazgyöngy utánzataikat használjuk. Minőségi ékszereken és divattervezők ruhákon is használják őket. Műszaki szempontból tökéletes gyöngyök, amelyek tele vannak színnel és játékossággal. „Hozzátesznek egy kis varázslatot mindenhez.”

 

FIGYELEM!

Az ásvány kövek nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal, ásványokkal kapcsolatos alternatív gyógymódok szakirodalma alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.